MotoGP

Játssz velünk: tippeld meg a Katari Nagydíj végeredményét!

A hétvégén elrajtol a MotoGP 2018-as szezonja, mi pedig játékra hívjuk Olvasóinkat: aki a szezon során legügyesebben megtippeli az egyes futamok végeredményét, értékes nyereményben is részesül!
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A MotoGP új idényének kezdetével elindítjuk új tippjátékunkat is, amelyben megjósolhatod, milyen sorrendben futnak be a versenyzők a hétvégi futamon, így jelen esetben az évadnyitó Katari Nagydíjon. A játék IDE KATTINTVA érhető el (egyelőre csak asztali gépről), s mindig a soron következő versenyre adhatod el a voksaidat.
 
A játékszabály nagyon egyszerű: jelentkezz be a P1race oldalára (ha még nincs regisztrációd, akkor készíts egy accountot), majd húzd a motorosok neveit abba a pozícióba, amelyen szerinted végezni fognak a nagydíjon.
 
A pontozás a világbajnokságon megszokott rendszer szerint működik: amelyik helyezett személyét eltaláltad, azért a MotoGP-ben is használt pontszám jár. Azaz ha az első helyezettet jól tippelted meg, az 25 pont, ha a másodikat, azért 20 egység jár, és így tovább, egészen a 15. pozícióig (a teljes pontrendszer: 25, 20, 16, 13, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1).

Ha pedig elég ügyesen és kitartóan játszol a szezon során, értékes ajándékot is nyerhetsz: az évad végén a három legtöbb pontszámot gyűjtő olvasónk az alábbi nyereményeket kapja majd (a nyereményjátékban nem vehetnek részt a P1race.hu szerkesztőségének munkatársai):
 
1. helyezett: Páros belépő a MotoGP 2019-es brnói futamára
2. helyezett: Vantrue P1cam autóskamera
3. helyezett: 10.000 Ft-os vásárlási utalvány a P1race VR46 Shopjában
 
Fontos: legkésőbb az adott MotoGP-futam kezdetéig – jelen esetben tehát vasárnap 17:00-ig – adhatod le a tippjeidet. Természetesen akár a kommentek között megvitathatjátok egymás tippjeit, de a játékba hivatalosan a fent belinkelt felületen és időben beérkező voksok fognak beszámítani. Az egyes fordulók során legjobban tippelő játékosok neveit soron következő podcastünkben is rendre kihirdetjük majd és a pontverseny állásáról is időről időre beszámolunk. Jó játékot és szurkolást mindenkinek!

ITT TIPELHETED MEG A KATARI NAGYDÍJ VÉGEREDMÉNYÉT.

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások