Jegyek

Itt nézheted élőben a Le Mans-i 24 órást és a TCR...

Magazin
Itt nézheted élőben a Le Mans-i 24 órást és a TCR versenyeit!
2017.04.15. 14:59
A hétvégén rendezik a FIM endurance-vb egyik legpatinásabb egynapos viadalát, emellett Bahreinben szurkolhatunk a TCR magyar csapataiért és versenyzőért – mutatjuk, mit hol tudsz élőben követni!
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

Ezen a hétvégén a TCR International Series mezőnye Bahreinben vendégeskedik az F1 betéteseményeként, míg Le Mans-ban az EWC 2016/2017-es idényének második állomására kerül sor. A túraautósok küzdelmeit a Sport2 közvetíti itthon, míg a 24 órás motorversenyben az Eurosport 2 csatlakozik be időről időre, ám mi azokra is gondoltunk, akik esetleg nem lesznek tv-közelben a kérdéses időpontokban (a teljes menetrend a közvetítésekkel együtt ide kattintva érhető el).
 
Egyrészt a fizetős Eurosport Playeren a teljes egynapos viadalt élőben lehet követni, ám ezen kívül is lesz lehetőség arra, hogy az egész versenyt megtekintsük, Franciaországban ugyanis az Eurosport 2 mind a 24 órát élőben közvetíti. Elvileg az alábbi honlapokon egyes linkeken megtalálható lesz ennek az adása is (a weboldalak tartalmáért nem vállalunk felelősséget!) – íme, néhány opció, de természetesen időről időre mi is beszámolunk majd a fejleményekről: 

Link1      Link2      Link3  

 
Ami pedig a TCR-t illeti: a Sport2 mellett a világszéria hivatalos youtube-csatornája is élőben közvetíti a ma délután 15:30-kor, valamint a vasárnap pontban 12 órakor startoló futamokat – íme, a vonatkozó két videó, ahol a megfelelő időpontokban élőben lehet majd szurkolni Ficza Ferencnek, Tassi Attilának és a M1RA-nak:

Fotó: FIM EWC Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: