MotoGP

Itt élőben nézheted a valenciai versenynapot!

Elérkezett a 2017-es MotoGP-idény utolsó napja: a bemelegítő edzéseket és a futamokat szokás szerint a Spíler TV közvetíti élőben, de azok számára is kínálunk opciókat, akik esetleg nem lesznek tv-közelben az adott időpontokban.
Imádod a motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha ez a kettő igaz rád, és szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak! Részletek ide kattintva.

Immár hagyományosan a Valenciai Nagydíjjal zárul a gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonja, s a legfontosabb kérdés még nyitott: ma dől el, hogy Marc Marquez vagy Andrea Dovizioso lesz a MotoGP 2017-es világbajnoka. A versenynap történéseit, azaz a bemelegítő edzéseket és a futamokat szokás szerint a Spíler TV közvetíti élőben – ráadásul Talmácsi Gábor és Mezei Dániel a helyszínről jelentkezik, miközben az itthoni stúdióban többek között Kis Viktória lesz a vendég. Mi viszont azokra is gondoltunk, akik esetleg nem lesznek tv-közelben a versenyek ideje alatt – az alábbi honlapokon a megfelelő linkekre kattintva elvileg ugyancsak élőben követhetők lesznek az események (a weboldalak tartalmáért nem vállalunk felelősséget!): 

Link1        Link2        Link3

A Valenciai Nagydíj versenynapjának programja:
08:40 - 09:00 Moto3, Warm up (tv: Spíler TV, élő)
09:10 - 09:30 Moto2, Warm up (tv: Spíler TV, élő)
09:40 - 10:00 MotoGP, Warm up (tv: Spíler TV, élő)
11:00 Moto3, Futam (tv: Spíler TV, élő)
12:20 Moto2, Futam (tv: Spíler TV, élő)
14:00 MotoGP, Futam (tv: Spíler TV, élő)
 
A valenciai versenyekről természetesen szokás szerint mi is folyamatosan frissülő, szöveges-képes-videós tudósítás formájában számolunk majd be, szóval nálunk is követhetők lesznek a három géposztály küzdelmei!
 
Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások