F1

Íme, a három koncepcióterv a 2021-es autókról – fotók!

A minap kiszivárgott fotó csak egy volt a három tervezet közül: most a Formula-1 hivatalos oldalán mutatták be a lehetséges variációkat arra, hogyan nézhetnek ki 2021-től az autók.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy kiszivárgott a közösségi oldalakra egy fotó, amelyen a 2021-es F1-es autók koncepcióterve látható. Nos, mint kiderült, nem volt véletlen a „Concept 2” felirat a kép jobb felső sarkában, ugyanis összesen három tervezet létezik, amelyeket pénteken a Formula-1 hivatalos honlapján nyilvánosságra is hoztak.

Ross Brawn, a száguldó cirkusz sportért felelős ügyvezető igazgatója szerint két cél vezérelte a tervezőket: egyfelől szeretnék megkönnyíteni a hátul haladó autók számára az ellenfél követését, hiszen a jelenlegi aero-szabályrendszer mellett rengeteg leszorítóerőt veszítenek egy a gépek, másfelől agresszívebb, vagányabb dizájnnal próbálkoznak, amely új rajongókat nyerhet meg a sportágnak főként a fiatalabb generációkból.

Brawn elmondta: 2019 végéig szeretnék finomítani az elképzeléseket és egy végleges verziót kitalálni a csapatokkal való egyeztetéseket követően is. Az alábbiakban mutatjuk sorban a három koncepciótervet, lent pedig egy szavazás formájában is várjuk a véleményeket, hogy a háromból melyik nyerte el legjobban a tetszéseteket:

  Fotó: Formula-1 Media


Hozzászólások