MotoGP

Így láttátok Ti a brnói futamot

Szokás szerint idén is számos magyar szurkoló látogatott ki a múlt heti Cseh Nagydíjra, felhívásunkra pedig többen is küldtek rövid beszámolót és fotókat a versenyről – a legjobbak közül szemezgettünk.
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el.

Egykori kollégánk, Keszthelyi Gábor életében először jutott ki MotoGP-hétvégére: az ő beszámolóját már külön is megosztottuk, de több olvasónk is küldött még rövid összefoglalót és fotókat a brnói Cseh Nagydíjról.
 
Baranyai Zsolt például a következő rövid összegzést küldte a vasárnapról: „Egész napos változatos esőzés mellett motoroztak mind a három kategória versenyzői. Ettől függetlenül mind a három verseny élményekkel tarkítva zajlott.”
 
Bimbó Róbert összefoglalója is jól átadta a futamok izgalmait és a helyszíni hangulatot: „Most értünk haza Brnoból jelentem eszméletlen volt, 86 ezer emberből legalább 70 ezer Rossi fan. Hihetetlen atmoszféra volt, mikor a Doki előrelépett az első helyre, és milyen búskomorság jelentkezett mikor csere után csak 13. lett. Nagyon érdekes futam volt, sokat nem lehetett érteni, mert angolul alig szólaltak meg a kommentátorok. Érdekes, hogy a Honda tudott ezzel a taktikával számolni, míg a Yamaha csak nagyon későn. Viszont döbbenetes, hogy a Ducati is mennyire visszaesett emiatt.”
 
„Moto2 is fantasztikus volt, teljes kavar és Lüthi nagyon jól rajtolt az új startot követően. Le a kalappal a pilóták előtt, amilyen változatos volt az egész alig volt esés. A cseh szervezők előtt is le a kalappal!”
– írta olvasónk, aki elmondása szerint nagyon jól érezte magát – még az első napon is, amikor rossz kapunk mentek be, és így esőben sétálhatták végig a pályát a dombokon. „De végülis ilyen az igazi pályabejárás” – tette hozzá.
 
Koczka Judit nevű olvasónk pedig szinte minden versenyzőt elkapott egy fotóra, aki szembejött – íme, egy kis válogatás az általa beküldött képekből:

Köszönjük olvasóinknak a képeket és a beszámolókat! A hétvégén Spielbergben, az Osztrák Nagydíjjal folytatódik a MotoGP 2017-es szezonja, és várhatóan szintén számos magyar néző lesz majd a helyszínen: természetesen a Red Bull Ringről is várjuk a rövid élménybeszámolókat és fotókat az info@p1race.hu címre!


Hozzászólások