Jegyek

Így kezdtek a magyarok a bahreini hőségben

TCR
Így kezdtek a magyarok a bahreini hőségben
2017.04.14. 17:46
Pénteken két szabadedzéssel vette kezdetét a TCR International Series idei második hétvégéje, ahol egyelőre a M1RA olasz versenyzője, Roberto Colciago szerepelt a legjobban a magyar érdekeltségű autók közül.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

Ahogy arra számítani is lehetett, óriási hőség fogadta a mezőnyt a Formula-1-es Bahreini Nagydíj helyszínén, ahol két húszperces szabadedzés várt a versenyzőkre. Michelisz Norbiék alakulata, a M1RA két Hondája közül ezúttal az olasz veterán, Roberto Colciago volt a gyorsabb, aki egy 6. és 4. helyet gyűjtött be az első nap során, míg társa, Tassi Attila a hetedik lett – hozzá kell azonban tenni, hogy a fiatal magyar pilóta a grúziai sikeres hétvégének köszönhetően 20 kilós ballasztsúlyt cipel magával.
 
A Rustaviban szintén remeklő, s a sivatagi hétvégén is a Zele Racing SEAT-ját vezető Ficza Ferenc – aki a legközelebb, spái fordulótól kezdődően ül át a Zengő Motorsport KIA-jába – egyelőre nem kezdett olyan erősen, mint két hete: a tavaly a WTCC-t is megjárt pilóta egy 9. és egy 12. helyezést tudott felmutatni pénteken. Ficza nem is volt túl elégedett a gyakorlásokat követően:
 
 
Ami a többieket illeti: az első tréningen a Volkswagent terelgető Jean-Karl Vernay, a másodikon a címvédő audis Stefano Comini érte el a legjobb köridőt, összesítésben pedig előbbi 2:13.565-ös eredménye számít az etalonnak a versenyzők szerint a gumikkal a forróság miatt kíméletlenül bahreini pályán. A program szombat délelőtt 10 órakor folytatódik az időmérővel, amelyet ide kattintva lehet majd élőben követni, 15:30-kor pedig rajtol az első futam, amelyet a Sport2 élőben közvetít.
 
Az 1. szabadedzés végeredménye:

A 2. szabadedzés végeredménye:

Fotó: Zele Racing
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: