Jegyek

Iannone a nehéz kezdésben is megtalálta a pozitívumot

MotoGP
Iannone a nehéz kezdésben is megtalálta a pozitívumot
2017.02.15. 17:56
Felemás napon van túl a Suzuki új szerzeménye, aki sokáig nem találta a megfelelő beállításokat, a nap végén mégis felzárkózott a harmadik pozícióba. Az olasz úgy érzi, jó úton járnak csapatával.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Andrea Iannone már a sepangi teszten is megvillantotta a sebességét: Malajziában ő lett a második nap leggyorsabbja, s összesítésben a második idő lett az övé. A Phillip Island-i gyakorlás első felvonásának végén a harmadik pozíciót foglalta el a tabellán Marc Marquez és Valentino Rossi mögé, ám a Suzuki motorosa szerint jóval keményebb nap van a hátuk mögött, mint amire a végeredmény következtetni enged:
 
„A délelőtt nagyon nehezen alakult számunkra, nem igazán találtuk a pontos beállításokat, ezért rengeteget szenvedtem” – nyilatkozta Iannone a Suzuki sajtóközleményében. „Délután azonban változtattunk néhány dolgon, és lépésről lépésre javultunk. A nap végére már elégedett voltam, mivel javult a tempónk és a motor is.”
„Ez egy nagyon biztató fejlemény, hiszen ez azt mutatja, hogy képesek vagyunk túljutni a komoly nehézségeken és előnyt kovácsolni belőlük. Ami a csütörtököt illeti, lehetőségünk lesz az egykörös és a hosszútávú tempónkat is gyakorolni, emellett néhány új fejlesztést is bevetünk. Jó úton haladunk.”

 
A Ducatitól átigazolt versenyző utolsó előtti mondata egybecseng újonc kollégája, Alex Rins szavaival, aki a crash.net szakoldalnak nyilatkozva megerősítette: a Suzuki alighanem csütörtökön viszi először pályára azt a burkolat-kialakítást, amellyel a szárnyacskák betiltását akarják kompenzálni. Eddig csak a Yamaha villantotta meg a maga verzióját – meglepetésre már Sepangban lerántották a leplet a „rejtett” szárnyaikról –, ám a paddockban terjedő hírek szerint a „kékek” mellett az Aprilia is még Ausztráliában előállhat a saját fejlesztésével.

Fotók: Suzuki Racing
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: