WTCR

Hivatalos: Priaulx jövőre visszatér a WTCR-sorozatba!

A korábbi háromszoros WTCC világbajnok 2019-ben ismét versenyezni fog, mégpedig a Lynk & Co Cyan Racing pilótájaként, ahol két szintén vb-címmel rendelkező csapattársa lesz: a négyszeres bajnok Yvan Muller és az utolsó WTCC-világbajnok Thed Björk.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Most már teljesen hivatalos, hiszen a Lynk & Co Cyan Racing bejelentette, hogy 2019-től a csapat versenyzője lesz Andy Priaulx, aki háromszoros WTCC-világbajnokként csatlakozik a WTCR-sorozathoz. A 44 éves pilóta Yvan Muller és Thed Björk csapattársaként a teljesen új Lynk & Co 03 TCR-rel áll majd rajthoz.

„Nagyon örülök, hogy Lynk & Co Cyan Racing versenyzőjeként visszatérhetek a mezőnybe, és kétségem sincs afelől, hogy már az első évben harcban leszünk a bajnoki címért. Kemény munka áll előttünk, ugyanakkor az elmúlt évek során nyomon követtem a sportágban zajló eseményeket, illetve tisztában voltam a Cyan Racingnél zajló folyamatokkal, és elárulom, nem volt nehéz a döntés, hogy csatlakozzak hozzájuk” - mondta Priaulx.

A csapat első embere úgy véli, egy igazi legendával erősítettek a 2019-es szezonra.

„Andy egy igazi autós legenda, akinek a pályafutása önmagáért beszél. A tapasztalata és az a tempó, amire képes, elengedhetetlen számunkra a céljaink megvalósításához. Nagyon örülök, hogy hozzánk szerződött, vele könnyebb lehet a 2019-es szezonunk” – jelentette ki Christian Dahl, a Cyan Racing vezérigazgatója.

Hivatalosan még nem jelentették be, ki lesz a Cyan Racing negyedik pilótája a 2019-es szezonra.

Fotó: Lynk & Co Cyan Racing


Hozzászólások