Jegyek

Haydent súlyos utcai baleset után szállították kórházba

Superbike
Haydent súlyos utcai baleset után szállították kórházba
2017.05.17. 17:02
A korábbi MotoGP-világbajnok épp a barátaival kerékpározott Rimini közelében, amikor ütközött egy autóval. Az amerikai motorost azonnal kórházba szállították, a hírek szerint súlyos az állapota.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Nicky Hayden néhány napja még a Superbike-világbajnokság imolai fordulóján állt rajthoz, s úgy tűnik, ezek után is Olaszországban maradt, szerda délután ugyanis épp a barátaival tartott kerékpáredzést Riminitől nem messze, amikor súlyos balesetet szenvedett. A hírek szerint frontálisan ütközött egy személyautóval az amerikai versenyző, aki a becsapódástól a kocsi motorháztetőjén landolt, és még a szélvédő is megrepedt.
 
A kiérkező mentők azonnal a helyi kórházba szállították a MotoGP 2006-os világbajnokát. Bár az állapotáról hivatalos információk egyelőre nem láttak napvilágot, külföldi sajtóértesülések szerint a rutinos motoros súlyos mellkasi és fejsérüléseket szenvedett a balesetben. A versenyzőtársak gyors felépülést kívánnak Haydennek, amihez mi is csatlakozunk – amint friss információnk lesz az amerikai versenyzővel kapcsolatban, természetesen azonnal megosztjuk olvasóinkkal!

Fotó: zimbio
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: