Jegyek

Hayden családja levélben kér kártérítést a gázolótól

Superbike
Hayden családja levélben kér kártérítést a gázolótól
2017.07.12. 14:48
Olasz sajtóinformációk szerint a májusban közúti balesetben elhunyt amerikai versenyző családja levélben üzent az incidensért vélhetően felelős autósnak, hogy milyen összegű kártérítést követelnek tőle.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Nicky Hayden május 17-én szenvedett balesetet kerékpározás közben: egy autós ütötte el őt Rimini közelében. Az amerikai motorost öt napig a közeli kórház intenzív osztályán ápolták rendkívül súlyos agyi és mellkasi sérülésekkel, az életét azonban már nem tudták megmenteni.

A Riminiben megjelenő napilap, az Il Resto del Carlino újság információi szerint a MotoGP 2006-os világbajnokának családja – az ügyvédjükön, Moreni Maresin keresztül – most levelet írt annak a sofőrnek, aki elütötte a kerékpározó versenyzőt, amelyben kártérítést követelnek tőle.

Az ügyben egyébként továbbra is tart a nyomozás, s könnyen lehet, hogy mindkét fél vétkes volt a balesetben: az idézett hírlap szerint Hayden valószínűleg nem adott elsőbbséget az autósnak a kereszteződésnek, míg a sofőr alighanem túllépte a megengedett sebességkorlátot.

Fotó: Red Bull Honda
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: