Jegyek

Gyutai Adrián a Hungaroringen folytatta az ezres...

Egyéb motorsport
Gyutai Adrián a Hungaroringen folytatta az ezres felkészülést
2017.08.11. 08:08
Néhány hete a Pannóniaringen már visszatért a pályára, most pedig Mogyoródon tesztelte az 1000 köbcentist a paksi versenyző, aki a szezon végén akár már a Brit Superbike idényzáróján is rajthoz állhat.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

A balszerencsés szezonkezdet után Gyutai Adrián néhány hete az Alpok-Adria pannóniaringi fordulóján tért vissza a versenypályára, méghozzá a brit bajnokságban érdekelt MAR Kawasaki ajánlatának köszönhetően egy ezres motorral, a Superbike-kategóriában. Nem sikerült rosszul a debütálás a fiatal motoros számára, aki csütörtökön pedig a Hungaroringen folytatta a felkészülést – hiszen a célja, hogy a csapat elismerését kivívva a szezon végén rajthoz állhasson a BSB Brands Hatch-i fináléján. A 220 Volt H-Moto Team motorosa a honlapunknak értékelte a mogyoródi gyakorlást:
 
„Hasznos teszt volt a mai, hiszen kiderült, hogy még mindig vannak elektronikai problémáink” – nyilatkozta Adrián. „Sajnos nem tudtam annyi kört megtenni, amennyit akartam, de összességében pozitív volt. Kipróbáltam néhány új dolgot, ami bevált, és néhány eltérő futóműbeállítást. A következő verseny előtt még szükségünk lesz egy tesztre, hiszen nekem is rengeteg tanulnivalóm van még, és a motorral is meg kell oldanunk az elektronikai problémát. Végre már kezdem komfortosan érezni magam a motoron és elkezdtem a vezetéstechnikámat az ezres géphez igazítani.”
 
„Még sok-sok tanulnivalóm van, ez látszik, de jól érzem magam a csapatban és a motoron. Tudjuk, hogy mik a feladataink a jövőben, most azokra koncentrálunk, és már nagyon várom a következő alkalmat, hogy ismét motorra ülhessek. Nagyon köszönöm minden szponzoromnak – így Paks városának, az MVM Paksi Erőműnek, a Mohai Ágnes Ásványvíznek, a Losonczi Kft.-nek, a Motostarnak és az Euromotornak – a segítséget és mindenkinek, aki mellettem áll. Külön köszönet az MAR Kawasaki csapatnak a KTech-nek, valamint a menedzsmentemnek”
– zárta mondandóját honlapunknak nyilatkozva Gyutai.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: