Jegyek

Gyakornokot keresünk: légy tagja a P1race.hu csapatának!

Magazin
Gyakornokot keresünk: légy tagja a P1race.hu csapatának!
2018.07.22. 11:11
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Szeretnél egy podcast-csapat tagja lenni? Ha úgy érzed, ezek igazad rád, vagy csak szeretnél egy új dolgot kipróbálni és a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz, ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Gyakornokot keres a P1race.hu csapata: rövidesen megújuló honlapunk szerkesztőségébe keresünk lelkes, az újdonságokra nyitott, a sportújságírás iránt érdeklődő jelentkezőket. Első körben nincs más dolgod, mint elküldeni egy bemutatkozó anyagot „Gyakornoki állás” jeligével az info@p1race.hu címre! Ígérjük, mindenkinek válaszolunk.
 
Feltétel a remek írás- és fogalmazókészség, a kiváló helyesírás, az angol nyelv alapos ismerete (további idegen nyelvek tudása szintén előnyt jelenthet), valamint természetesen az autó- és motorsportok, valamint esetlegesen az e-sportok minél több válfajának szeretete – kiváltképp azoké, amelyekkel honlapunk is rendszeresen foglalkozik.
 
Üdvözlettel,
a P1race.hu szerkesztősége
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: