Jegyek

Guevaráé a szeles-esős utolsó nap, de Fenati maradt az élen

Moto3
Guevaráé a szeles-esős utolsó nap, de Fenati maradt az élen
2017.03.19. 20:30
Óriási szélben került sor a Moto3-asok utolsó előszezoni tesztnapjára, amelynek a végén az eső is ismét megérkezett Losailba. A nap legjobb idejét Juanfran Guevara érte el, ám Romano Fenati szombati eredményét nem tudta megdönteni.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Tulajdonképpen csak szombaton voltak megfelelőek a körülmények Katarban a Moto3-asok idei utolsó téli tesztjén: pénteken az eső miatt gyakorlatilag a teljes programot törölni kellett, míg ma óriási széllökések fogadták a mezőnyt. Az első bő egyórás etap során nem is sokan merészkedtek ki a pályára – részben persze amiatt, mert ekkor még a nap sem ment le –, az utolsó szakaszt pedig már nem tudták teljes egészében megrendezni, ugyanis újfent megérkezett az égi áldás Dohába.
 
Összességében a nap legjobb eredményét Juanfran Guevara érte el egy KTM-mel, ám a spanyol ideje csaknem egy másodperccel elmaradt a tegnapi éllovas Romano Fenati eredményétől, így a ma csupán ötödikként végző olaszé maradt a legjobb köridő a háromnapos tesztről. A vasárnapi tabellán egyébként Ayumu Sasaki és Gabriel Rodrigo végzett a második és harmadik pozícióban, ám a nap „haszontalanságát” jól mutatja, hogy mindenki valamelyik szombati menet során érte el e heti legjobbját.
 
A legkisebb kategória szereplői legközelebb már az idénynyitó Katari Nagydíj első csütörtöki szabadedzésén feszülnek egymásnak.
 
A Moto3-as teszt harmadik napjának végeredménye:

A három nap összesített eredményei:

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: