Jegyek

Erős fájdalmakkal küszködött pénteken Rossi

MotoGP
Erős fájdalmakkal küszködött pénteken Rossi
2017.06.02. 18:42
Valentino Rossi a délelőtti szabadedzésen még komoly fájdalmakkal küszködött, a helyzet délutánra javult valamit, de a „Doktornak” erősebb tempót kell diktálnia, ha valami különleges produkcióval szeretné megörvendeztetni a szurkolókat.
 
Imádod a motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha ez a kettő igaz rád, és szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak! Részletek ide kattintva. (x)

Valentino Rossi a tizennegyedik helyről várja a szombati folytatást Mugellóban, a „Doktor” számára elsősorban saját fizikai állapotának felmérése volt a cél pénteken. A motorkrosszos baleset nyomai messze nem múltak még el, Rossi erős fájdalmat érzett délelőtt a jobb karjában. Délután hat tizedre tudta megközelíteni Cal Crutchlow idejét, a két edzésen összesen harmincnégy kört teljesített.
 
„Nehéz napunk volt” – értékelt Rossi a crash.net szakoldalnak. „Itt Mugellóban, MotoGP-motorral, ilyen melegben fizikálisan akkor is nehéz dolgod van, ha 100 százalékig egészséges vagy. Délelőtt főleg a kigyorsításokon szenvedtem, nagyon fájt a karom, amikor próbáltam a motoron tartani magam. Amikor gázadás közben minden erőmmel tartanom kellett a kormányt, az nagyon-nagyon fájt. Őszintén szólva nem számítottam erre, igencsak meglepett.”
 
„A második edzésre viszont szerencsére jobb lett a helyzet, hála a mobilklinikán dolgozó srácoknak. A levegővétel még mindig nehézkes, de általában a péntek a legnehezebb nap. Ezután a tested hozzászokik a hőmérséklethez és az erőfeszítéshez, így remélhetőleg javítani tudok majd.”
Rossi reggel még nem használt fájdalomcsillapítókat, délutánra viszont muszáj volt valamit kezdeni a fájdalommal, de csak nagyon kis adag érzéstelenítőt kapott. A „Doktor” reméli, hogy ez elég is lesz.
 
„Nem vagyok elégedett a motor egyensúlyával, ezen még dolgoznunk kell. A gumik körül szintén sok még a kérdőjel, minden pilótának és motornak más keverék az ideális, a választáson nagyon sok fog múlni. Fejlődnünk kell, reméljük, hogy a fizikai állapotom is javulni fog, különösen vasárnapra, mert a futam nagyon kemény lesz” – zárta gondolatait a pontverseny harmadik helyén álló olasz.
 
Fotó: Movistar Yamaha Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: