MotoGP

Elhunyt Angel Nieto

Sajnos a délutáni aggasztó hírek után nem állt be javulás a múlt héten balesetet szenvedett spanyol legenda állapotából, aki csütörtök kora este, 70 évesen távozott az élők sorából. Nyugodj békében, Bajnok!
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el.

Angel Nieto múlt szerdán, Ibizán szenvedett közúti balesetet: éppen egy quaddal közlekedett, amikor egy autó eltalálta őt hátulról, a 70 éves ex-motoros pedig lerepült a járműről. A spanyolt súlyos fejsérülésekkel azonnal kórházba szállították, ahol azóta is intenzív osztályon kezelték, s néhány nappal ezelőttig mesterséges kómában tartották.
 
A minap érkezett a hír, hogy az orvosok a gyógyszerek mennyiségének csökkentésével megkezdték az ébresztési folyamatot, csütörtök kora délután azonban már arról kellett beszámolnunk, hogy Nieto állapota mégis súlyosbodni kezdett: az éjszaka folyamán ödéma keletkezett az agyában, amelyet a doktorok igyekeztek stabilizálni.
 
Néhány órával később, csütörtök este azonban érkezett a szomorú hír: Nieto életét már nem sikerült megmenteni, a 13-szoros világbajnok belehalt sérüléseibe. A P1race.hu teljes szerkesztősége őszinte részvétét fejezi ki a spanyol legenda családjának és barátainak. Nyugodj békében, Bajnok!

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások