Jegyek

Ejtették a vádakat Rossi ügyében

MotoGP
Ejtették a vádakat Rossi ügyében
2016.12.30. 11:54
Még a valenciai szezonzárón történt incidens miatt jelentették fel a Yamaha versenyzőjét, ám miután a sértett fél nem írta le pontosan, mit kifogásolt az olasz viselkedésében, a bíróság megszüntette az eljárást.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

A november közepén megrendezett Valenciai Nagydíj után kavart nagy port az a videó, amelyen a paddockban robogóval közlekedő Valentino Rossi meglökött egy elé háttal kilépő, éppen szelfizni készülő rajongót. Ana Cabanillas eleinte nem fontolgatott jogi lépéseket a kilencszeres világbajnok ellen, ám a felvételek megtekintése után úgy döntött, feljelenti az olaszt, az ügy pedig Requena városának elsőfokú bírósága elé került.
 
A vádat azonban gyorsan ejtették is, ugyanis a sértett szurkoló „nem tudta pontosan körülírni”, milyen vétséget követett el Rossi. A valenciai bíróság közleménye szerint Cabanillas vádiratában mindössze annyi szerepelt, hogy a „Doktor” nem megfelelően viselkedett, ám azt nem pontosította, hogy a motoros megrúgta-e, meglökte-e vagy akár egy rossz szót is szólt volna hozzá. Így a bíróság úgy ítélte meg, hogy Rossi viselkedése nem minősült bűncselekménynek, ezért lezárták az ügyet.

Fotó: zimbio
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: