Jegyek

„Egy igazi úriember és bajnok volt” – a WSBK mezőnye is...

Superbike
„Egy igazi úriember és bajnok volt” – a WSBK mezőnye is Haydenre emlékezik
2017.05.26. 10:55
A hétvégén Doningtonban vendégeskedik a Superbike-világbajnokság, amelynek rajtrácsáról hiányozni fog a hétfőn elhunyt Nicky Hayden. Volt csapattársai és ellenfei osztották meg a helyszínen a sorozat hivatalos honlapjával a legkevesebb emlékeiket az amerikai versenyzővel kapcsolatban.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Michael van der Mark: „Nehéz ez a helyzet. Inspiráló volt a csapattársaként látni, mennyire eltökélten küzdött a győzelemért. Az ő rajtszámával kezdtem el versenyezni, pályafutásom első négy-öt futamán a #69-est használtam, szóval nagy rajongója voltam.”
 
Jonathan Rea: „Az érzelmek, miután győzni tudott és amennyit ez számára jelentett, átterjedt másokra is és sokáig emlékezetes marad: egy legendával lett gazdagabb neki köszönhetően a Superbike.”
 
Chaz Davies: „A pálya szélén álltam, amikor 2006-ban az esélytelenek nyugalmával megnyerte a világbajnokságot: az, hogy valaki olyan diadalmaskodott, aki soha nem adta fel, a legerőteljesebb hatást gyakorolta rám.”
 
Marco Melandri: „A Phillip Island-i téli teszt során sokszor kerékpároztunk együtt, nagyszerű időtöltés volt. És nem számított, mennyire volt elfoglalt, mindig odaköszönt mindenkinek.”
 
Alex Lowes: „Nicky egy abszolút legenda volt. Mindig volt rám és mindenkire ideje. Egyértelműen ő volt az egyik legtehetségesebb motoros, aki ellen valaha is versenyeztem, és nagyon fog hiányozni.”
 
Tom Sykes: „Egy igazi úriember és bajnok volt: az én szememben az teszi igazán azzá, hogy mindenkire volt ideje.”
 
Eugene Laverty: „Amire mindig emlékezni fogok vele kapcsolatban, hogy mekkora sportrajongó volt: még az írországi utcai versenyeket is megnézte!”
 
Gino Rea (Supersport): „Amikor bekerültem a Moto2-be, ő volt az egyik első a versenyzők közül, aki odajött hozzám, beszélgetett velem és üdvözölt a paddockban.”
 
Forrás: WorldSBK.com; Fotó: Red Bull Honda
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: