Jegyek

E-sport bajnokságot indít a MotoGP

MotoGP
E-sport bajnokságot indít a MotoGP
2017.05.17. 14:52
Izgalmas új projektbe vág bele a Dorna: elindítja a motoros világbajnokság elektronikus változatát, a leggyorsabb játékosok pedig a novemberi valenciai szezonzáró keretében feszülhetnek egymásnak.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a technikai sportok világában is a szimulátoros játékok. Ebből a szempontból egyértelműen a Formula-E számít úttörőnek, és úgy tűnik, a gyorsaságimotoros-világbajnokságot irányító Dorna érdeklődését is felkeltette az e-sport, ugyanis bejelentették, hogy elindítják a MotoGP elektronikus bajnokságát!
 
Az idei első felvonás – amely csupán az alapja lesz a későbbi, jóval bővebb szezonoknak – során a játékosok hét online eseményen, időmérős formában mutathatják meg a képességeiket a MotoGP’17-es videójátékban. A leggyorsabb 16 gamer pedig Valenciában, közvetlenül a világbajnokság szezonzáróját megelőzően mérheti össze az erejét. A végső küzdelmet a Dorna médiapartnerei is közvetíteni fogják, a fődíj pedig nem más, mint egy BMW M240i autó.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: