Jegyek

Dovi: „Abban sem vagyok biztos, hogy Maverick tényleg...

MotoGP
Dovi: „Abban sem vagyok biztos, hogy Maverick tényleg odatette magát”
2017.03.15. 16:48
Andrea Dovizioso elégedetten zárná a téli tesztidőszakot, egyvalakinek a tempója azonban komolyan aggasztja az olasz versenyzőt. A Ducati pilótája az elmúlt két évben kis híján győzött Katarban és reméli, hogy harmadszor is ott lesz az elsők között.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Hiába a Ducati biztató tempója, Andrea Dovizioso komolyan aggódik Maverick Vinales teljesítménye miatt. Az olasz a leggyorsabb körök tekintetében csupán 71 ezreddel maradt el a spanyoltól, a verseny-szimuláció tekintetében azonban Vinales külön kategóriát képvisel. Dovizioso ráadásul meg van győződve arról, hogy a yamahás még gyorsabb lehetett volna.
 
„Elégedett lehetnék a tempómmal, de Maverickhez viszonyítva nem túl fényes a helyzet. Minden körülmények között gyors és magabiztos. Abban sem vagyok biztos, hogy tényleg odatette-e magát” – olvasható az olasz nyilatkozata a crash.net szakoldalon.
 
Ettől eltekintve a Ducati pilótája elégedett volt az utolsó teszten elvégzett munkával. „Szerintem minden lehetséges körülményre felkészültünk. Még optimistább lennék, ha meg tudtuk volna oldani a kanyarokban tapasztalt nehézségeinket is. A tempónk nem rossz, de csakúgy, mint tavaly, most is van, amiben javulnunk kell.”
„Keményen megdolgoztattuk a lágy gumikat, sok kört tettünk meg lágy keveréken. Nem egyszerű 22 körön keresztül hasonló köridőket futni, ez a pálya ráadásul az egyik legmegterhelőbb mind közül.” Dovizioso az elmúlt két évben nagyon közel járt a győzelemhez Katarban, így érthető, hogy most is ezt célozza meg.
 
„Nagyon örülnék, ha ismét ott lehetnék a legelején és harcolhatnék a győzelemért. Nem lesz könnyű, mert sokan nagyon erősek. Persze a futam az mindig más, mindenki máshogy közelíti meg az adott szituációt, szóval majd meglátjuk.”
 
Fotó: Ducati Corse
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: