MotoE

Di Meglio húzta be az utolsó jerezi tesztnapot

A korábbi 125 köbcentis világbajnok bizonyult a leggyorsabbnak az első kollektív MotoE-teszt vasárnapi felvonásán, de az eső miatt így is elmaradt Bradley Smith szombati eredményétől.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A Moto2-eseknél valamelyest jobban jártak a jerezi teszt harmadik, egyben utolsó napján a MotoE mezőnyének tagjai Jerezben – igaz, a szombati eredményeket így sem tudták megjavítani a jórészt esős vasárnap során. A legjobb köridőt a záró etap során érte el Mike di Meglio: a Marc VDS színeit képviselő korábbi 125 köbcentis világbajnok bő egy tizeddel utasította maga mögé Bradley Smitht, aki azonban az összesített eredménylistát így is az élen zárta Niki Tuuli és a francia előtt. A jövőre induló elektromos világkupa versenyzői legközelebb már 2019-ben folytatják a felkészülést az első idényükre.
 
A vasárnapi tesztnap eredményei:

A háromnapos jerezi teszt összesített eredményei:

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások