Jegyek

Davies csigolyatörést szenvedett az utolsó körös balesetben

Superbike
Davies csigolyatörést szenvedett az utolsó körös balesetben
2017.06.17. 17:05
A Ducati motorosa a misanói verseny fináléjában csúszott el, Jonathan Rea pedig már nem tudta kikerülni: a brit versenyzőt mellkasi sérülésekkel szállították kórházba, ahol az MRI-vizsgálatok során csigolyatörést diagnosztizáltak nála.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Chaz Davies az első helyen fordult a Superbike-vb szombati versenyének utolsó körére Misanóban, ám néhány kanyarral a leintés vége előtt elcsúszott a Ducatival. Ez még önmagában nem jelentett volna gondot, Jonathan Rea azonban olyan közel haladt hozzá, hogy esélye sem volt kikerülni honfitársát, akin így áthajtott a Kawasakival.
 
Davies még talpra állt az incidens után, de aztán hordágyon vitték el az orvosi központba, majd mellkasi sérülésekkel és kisebb légzési nehézségekkel a Rimini Kórházba szállították. Ott az MRI-vizsgálatok aztán kimutatták, hogy Davies harmadik ágyékcsigolyájának nyúlványa tört el, emellett a bal hüvelykujja is zúzódott. Gyors és teljes gyógyulást kívánunk a brit motorosnak!
Fotó: WorldSBK Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: