Jegyek

Danny Kent kilép a Kiefer Racingtől

Moto2
Danny Kent kilép a Kiefer Racingtől
2017.04.24. 10:03
Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva elhagyja a Kiefer Racing csapatát a korábbi Moto3-as világbajnok, Danny Kent. A bejelentés váratlanul érhet mindenkit, különösen a szezon ilyen korai szakaszában.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

Danny Kent nem állt rajthoz a tegnapi austini Moto2-es futamon, amelyet első pillanatban egészségügyi okokkal magyaráztak. Ma azonban kiderült, hogy egészen más indokról van szó, és az angol három futamot követően végleg hátat fordít a Kiefer Racing csapatának. Döntését azzal magyarázta, hogy nem érzi, hogy ebben az alakulatban elérhetné a lehetőségei maximumát.
 
Kent Moto3-as világbajnokként érkezett a középső géposztályba, de tavaly csak 22. lett a pontversenyben. Idén csatlakozott a Kiefer Racinghez, a szezonnyitó katari viadalon megszerzett három pontjával jócskán elmarad csapattársától, Dominique Aegertertől, aki tegnap Austinban ötödikként végzett. Az angol pilóta új lehetőségek után fog kutatni a Moto2-ben, hogy rajthoz állhasson a hátralévő versenyeken.
 
„Danny a vasárnapi bemelegítés után közölte velünk a döntését” – olvasható a csapatvezető, Stefan Kiefer nyilatkozata a crash.net szakoldalon. „Azt mondta, nem akar indulni a versenyen, mert fizikálisan nem érzi magát megfelelő állapotban. A csapat szempontjából nehéz megérteni a döntést, a következő futamokkal kapcsolatban csütörtökön adunk tájékoztatást.”
 
Fotó: motogp.com
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: