Jegyek

Crutchlow újabb két évre aláírhat az LCR Hondánál

MotoGP
Crutchlow újabb két évre aláírhat az LCR Hondánál
2017.06.13. 14:24
A korábbi híresztelésekkel ellentétben Cal Crutchlow valószínűleg mégsem vált csapatot a 2017-es év végén. A britet többek között az Apriliával hozták szóba, de a jelenlegi helyzet szerint újabb kétéves szerződést írna alá a Hondával. Közben az sem dőlt még el, hogy ki ülhet a második LCR motorra jövőre.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

A motorsport.com információi szerint Cal Crutchlow újabb két évvel hosszabbíthatja meg a szerződését az LCR Hondánál. A brit 2015 óta erősíti Lucio Cecchinello csapatát, jelenlegi kontraktusa az idei év végéig szól. A szakoldal úgy tudja, hogy Crutchlow közvetlenül a Honda versenyzői testületével kötheti meg új szerződését, amely többek között nagyobb léptékű gyári támogatást biztosít a számára.
 
A kétszeres futamgyőztest nem is olyan rég még más alakulatokkal hozták összefüggésbe, egyebek mellett az Aprilia is szóba került, ahol honfitársát, Sam Lowest válthatta volna. A hosszabbítás hivatalos bejelentésére feltehetően még a nyári szünet, tehát a sachsenringi viadal előtt sor kerül. Crutchlow csapattársának, Jack Millernek szintén lejár a szerződése idén a Hondával, az ausztrál pilóta jövője egyelőre bizonytalan.
 
Jövőre az LCR várhatóan ismét két motort indít a MotoGP-ben, a második Honda elsőszámú esélyese jelenleg Takaaki Nakagami. Korábban a Honda vezetése úgy nyilatkozott, hogy akkor léptetik elő a japánt, amennyiben az év végén a legjobb három közé kerül a Moto2-es géposztályban. Nakagami a barcelonai forduló után egyelőre csak a hetedik helyen áll az összetettben.
 
Fotó: motogp.com
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: