Jegyek

Colciago megszerezte a M1RA első győzelmét! (videó)

TCR
Colciago megszerezte a M1RA első győzelmét! (videó)
2017.04.15. 15:58
Michelisz Norbiék csapatának olasz veteránja parádésan kapta el a rajtot a harmadik helyről, onnantól pedig már nem engedte ki a kezéből a vezetést, így az újonc istálló már a második hétvégéjén felért a csúcsra. Ficza Ferenc a 11., Tassi Attila a 12. helyen ért célba.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

Itthoni idő szerint szombat délután 15:30-kor startolt el a TCR első bahreini futama, amelynek az Opelben ülő Corthals vághatott neki az élről. A piros lámpák kialvását azonban a M1RA olasz veteránja, Roberto Colciago kapta el a legjobban: a hondás pilóta rögtön átvette a vezetést a harmadik helyről indulva, mögé pedig Hugo Valente zárkózott fel. Hátrébb elképesztő csata zajlott: nem egyszer három autó igyekezett egymás mellett befordulni, s bizony két honfitársunk, Ficza Ferenc és Tassi Attila is benne találta magát a sűrűjében.
 
Colciago őrizte az első pozíciót Valente előtt, s miután ezen a hétvégén 20 perces limit volt megszabva a versenyeknek, csak ennyit kellett kihúznia az olasznak. Ez össze is jött neki, így Michelisz Norbiék csapata már a második TCR-es versenyhétvégéjén megszerezte első győzelmét! Valente lett a második, míg a dobogó alsó fokáért nagy csatát vívott Corthals, Dusan Borkovic és Jean-Karl Vernay, amelyből végül nevető harmadikként utóbbi került ki győztesen. A pontversenyben egyébként épp ő áll holtversenyben az élen Colciagóval, ám győzelmének köszönhetően a M1RA pilótájáé az első pozíció.
 
Ami a magyar versenyzőket illeti, nem volt túl jó versenyük: a továbbra is a Zele Racing SEAT-jában ülő Ficza Feri a 11., míg Tassi Attila a 12. pozícióban látta meg a kockás zászlót, azaz ezúttal egyikük sem szerzett pontot. A második bahreini futam vasárnap 12:00-kor startol (ide kattintva mutatjuk, hol lehet majd élőben nézni), amelynek Ficza vághat majd neki a pole-ból, az alábbiakban pedig teljes egészében visszanézhető a rendkívül akciódús első köröket produkáló szombati viadal:

Fotó: TCR Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: