Jegyek

Bukások tömkelege a kisebb kategóriák bemelegítésein –...

Moto2
Bukások tömkelege a kisebb kategóriák bemelegítésein – videók!
2017.09.10. 09:38
A vizes pálya szokatlanul sok versenyzőn kifogott a Moto3-asok és Moto2-esek vasárnap reggeli edzésén Misanóban, miközben a legjobb időt mindkét kategóriában egy olasz motoros érte el.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Még az esős körülményekhez képest is szokatlanul sok bukást láthattunk a két kisebb géposztály misanói bemelegítő edzésén. A Moto3-asoknál többek között Aron Canet, Tony Arbolino, Marco Bezzechi és Maria Herrera is elesett – utóbbit hordágyon kellett elszállítani a baleset helyszínéről –, míg a Moto2-ben Thomas Lüthi, Axel Pons, Jorge Navarro, Simone Corsi, az egymás után kicsúszó Isaac Vinales és Edgar Pons, valamint a helyettesként jelenlévő Alex de Angelis is feliratkozott a balesetezők listájára. Íme, néhányuk bukása videón is, miközben a legjobb időket a szintén majdnem eleső Romano Fenati, valamint Lorenzo Baldassarri motorozták:
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: