Jegyek

Borkovic első győzelmét aratta, pontokat szereztek a...

TCR
Borkovic első győzelmét aratta, pontokat szereztek a magyarok – videó!
2017.04.16. 12:35
Ezúttal nem tudtak harcba szállni a futamgyőzelemért a magyar versenyzők, Ficza Feri a hatodik, Tassi Attila pedig a nyolcadik helyen ért célba a második bahreini futamon. Dusan Borkovic egy jó rajtot követően megszerezte élete első győzelmét a TCR-ben.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

Vasárnap délben vette kezdetét a TCR idei második versenyhétvégéjének második futama Bahreinben, amelyen Ficza Feri indulhatott az élről, Tassi Attila pedig a harmadik pozícióból. Tassi kis híján az élre állt az első kanyarban, de végül Dusan Borkovic vette át a vezetést a második helyről rajtolva. Hosszú kakaskodás után a magyarok visszaestek, James Nash tört előre a második pozícióba. Az olasz Giacomo Altoé feladta a küzdelmet.
 
Borkovic meglógott az élen, mögötte Nash, Valente, Vernay és Colciago következett. Tassi és Ficza a hatodik-hetedik helyen autózott, a magyarokat üldöző bolyt a Grúziában brillírozó Davit Kajaia vezette. Ficzáék nem tudtak felzárkózni a vezető ötösre, de magabiztosan tartották a pozícióikat. Több kérdéses esetet is vizsgáltak az első körökből, egyebek mellett azt a manővert, amellyel Borkovic megelőzte Tassit az első helyért.
 
Kajaia és Oriola is megelőzte Tassit a hajrában, de a grúz műszaki hiba miatt lelassult az utolsó körben. Borkovic nagy előnnyel szerezte meg élete első győzelmét a TCR-ben, a szerb pilóta mögött Nash és Valente ért célba. Colciago ötödik lett, Ficza Feri hatodik, Tassi Attila pedig nyolcadikként futott be. A bajnoki pontversenyt Vernay vezeti, folytatás májusban, Spa-Francorchamps-ban.
 
A verseny visszanézhető az alábbi videóban:

Fotó: TCR Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: