Supersport

Bódis Ricsi: „Nagy csaták közepette szétesett a váltóm” (videó!)

Misanóban teljesen új csapattal tért vissza a Supersport Európa-bajnokságba az SSP Hungary Racing, méghozzá egy magyar versenyzővel, Bódis Ricsivel.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem sokkal Misano előtt sikerült összeállítani az új csapatot és Ricsinek sem volt alkalma november óta motorozni az olasz futamot megelőzően. Nagyon nehezen kezdődött a péntek, ráadásul a második szabadedzésen az időjárás miatt senki sem tudott részt venni, így csak a warm up ideje alatt tudtak elkezdeni a szerelők a valós versenybeállításokra koncentrálni, Ricsi visszajelzései alapján.

„Egy nagyon nehéz versenyhétvégén vagyunk túl. Azt kell mondanom hogy egészen az időmérőig a mechanikus meg az elektronikus hibákat kergettük amit a superpoleig sikerült is orvosolni. Viszont a maradék idő kevés volt arra, hogy a versenyre egy ütőképes setupot hozzunk össze! A versenyen eléggé jól kaptam el a rajtot és kialakult egy jó kis brigád akikkel együtt tudtunk motorozni azonban csak két körig mert a második körben meghibásodott a váltóm ezért kiállni kényszerültem! Összegezve nagyon jó volt újra ilyen nívós mezőnyben húzni a gázt! Köszönöm a csapatomnak meg a támogatóimnak hogy itt lehettem bízom benne és mindent megteszek annak érdekében hogy legyen folytatás!” – összegzett Bódis Ricsi, aki a P1race-nek külön vlogban is értékelte az olaszországi tapasztalatokat:
Stefano Favaro, az SSP Hungary csapattulajdonosa így nyilatkozott: „Nem túl jól sikerült a vasárnapi nap, de ilyen a motorsport. Jó volt a rajt és sajnálom, hogy Ricsi nem tudott teljes versenyt menni, mert biztos vagyok benne, hogy jól szerepelt volna hiszen edzésről edzésre fejlődött. Elégedett vagyok a versenyző és a csapat teljesítményével  és köszönöm mindenkinek a munkáját!”

Sport&Events Management


Hozzászólások