Jegyek

Biaggi súlyos sérüléseket szenvedett Supermoto-edzés...

Superbike
Biaggi súlyos sérüléseket szenvedett Supermoto-edzés közben (frissítve!)
2017.06.09. 15:12
Olasz sajtóértesülések szerint a korábbi hatszoros világbajnokot komoly mellkasi és csigolyasérülésekkel szállították kórházba, állapota azonban nem életveszélyes.
 
Szeretnél kilátogatni a DTM és a TCR hungaroringi versenyére? Akkor van egy ajánlatunk a számodra, hiszen néhány napig akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a belépődet a június közepén sorra kerülő rendezvényre! (x)

Újabb – egykori – motoros szenvedett komoly balesetet edzés közben: olasz sajtóértesülések szerint a már visszavonult Max Biaggi épp Supermoto-edzést tartott a Saggitario pályán, amikor bukott péntek reggel.

A 250 köbcentis kategóriában négy, a Superbike-világbajnokságon pedig két vb-címet szerző versenyzőt azonnal a közeli római kórházba szállították, s egyelőre meg nem erősített információk szerint „súlyos” mellkasi és csigolyasérüléseket szenvedett, állapota azonban nem életveszélyes: a legfrissebb hírek szerint tudja mozgatni a lábait és karjait, így biztosan nincs komoly gerincsérülése.

FRISSÍTÉS: A Crash.net úgy tudja, többszörös bordatörést diagnosztizáltak az olasz motorosnál, akit elővigyázatosságból az intenzív osztályon kezelnek. Ha minden jól halad, 30 napot vehet igénybe a gyógyulása.

Fotó: zimbio
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: