Jegyek

Ben Spies visszatérhet a versenypályákra?

Egyéb motorsport
Ben Spies visszatérhet a versenypályákra?
2017.10.08. 16:31
Az Egyesült Államokban már egy ideje pletykálják, hogy a sorozatos sérülések miatt visszavonult korábbi Superbike-világbajnok elindulhat a nemzeti bajnokságban, most pedig maga az amerikai adott egy löketet a találgatásoknak.
 
Imádod a motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha ez a kettő igaz rád, és szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak! Részletek ide kattintva. (x)

Ben Spies karrierje meglehetősen felemás megítélés alá esik. Mielőtt kilépett volna a nemzetközi porondra, az AMA Superbike-ban villogott és szerzett bajnoki címeket, majd 2009-ben újoncként megnyerte a Superbike-világbajnokságot is. Ezután került át a MotoGP-be, ahol a Tech3 Yamaha színeiben biztató szezont futott, majd egy évvel később már Valentino Rossi helyére került a gyári alakulatnál, s meg is szerezte első győzelmét. 2012-ben azonban már elmaradt a várakozásoktól, így amikor Rossi visszatért, őt küldték el. A Pramac Racingnél végül két futamon indult el 2013-ban, miután folyamatosan sérülésekkel bajlódott, az év későbbi szakaszában pedig váratlanul bejelentette visszavonulását.

A még mindig csak 33 éves versenyző visszatérésével kapcsolatban azóta merülnek fel folyamatosan pletykák, ám ezek idén felerősödtek az Egyesült Államokban: több sajtóhír is arról szólt, hogy Spies indulna a MotoAmerica futamain. Néhány napja pedig az amerikai motoros maga gondoskodott róla, hogy újból felmerüljön a téma: Spies az Instagramon osztott meg egy fotót, amelyen a sisakja és a kesztyűi láthatók, s azt írta mellé, hogy „Lássuk, még mindig képes vagyok-e erre…”. A rajongók persze azonnal a visszatérését vizionálták, s életkorából és korábbi eredményeiből kiindulva nem elképzelhetetlen, hogy valóban láthassuk néhány MotoAmerica versenyen – a legőrültebb találgatások egyébként már egy Superbike-világbajnoki szereplést is emlegetnek…

Let's see if I can still do this...#alpinestars #hjchelmets #onegoalonevision

Ben Spies (@bspies11) által megosztott bejegyzés,


Fotó: Zimbio
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: