Moto2

Bemutatta 2019-es motorfestéseit a Sky Racing VR46 – fotók!

Bár néhány hete az olaszországi X-Faktorban már lehullt a lepel a 2019-es dizájnról, a hivatalos csapatbemutatóját csak pénteken tartotta a Valentino Rossi nevével fémjelzett istálló.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Története legsikeresebb idényén van túl a Sky Racing VR46, hiszen Francesco Bagnaia vb-címet szerzett velük a Moto2-ben, így értelemszerűen az elvárások is fokozódtak az alakulattal szemben. A középső kategóriában Valentino Rossi féltestvére, a tavaly már futamot nyerő Luca Marini egy vállműtét után igyekszik a Kalex-vázas istálló élére állni, míg új csapattársa a Moto3-ból fellépő Nicolo Bulega lesz. A legkisebb géposztályban Dennis Foggia, valamint az újonc Celestino Vietti Ramus képviseli majd a Valentino Rossi által alapított, Pablo Nieto vezetésével irányított gárda színeit.

A Sky VR46 hagyományosan kétszer leplezi le az aktuális motorfestését: ezt néhány hete már megtették az olaszországi X-Faktorban, pénteken viszont a hivatalos csapatbemutatót is megtartotta az istálló, amelyen újfent megcsodálhattuk a továbbra is a fekete és kék színek által dominált, de immár valamelyest több ezüstszürkét is tartalmazó dizájnt – íme, néhány fotó az eseményről és a versenygépekről:

Fotók: Sky Racing VR46


Hozzászólások