Jegyek

Bemutatkozott a Suzuki új „bajusza” – fotók!

MotoGP
Bemutatkozott a Suzuki új „bajusza” – fotók!
2017.10.13. 10:34
Aerodinamikai szempontból a „kékek” rukkoltak elő a legérdekesebb fejlesztéssel a Japán Nagydíj első napján: Alex Rins és Andrea Iannone gépére is felkerült egy új „szárnyas” idom.
 
Már a YouTube-on is meghallgathatók a P1race szerkesztőségének podcastjei: iratkozz fel YouTube-csatornánkra, és nem maradsz le a legfrissebb epizódokról, amelyben rendre a hét legérdekesebb és legaktuálisabb témáit boncolgatjuk! (x)

A Suzuki már év eleje óta használt egyes futamokon egyfajta aerodinamikai idomot, amely megfelelt az idei, kiálló szárnyacskákat tiltó szabályzatnak. A japán márka épp hazai versenyén, Motegiben élt az egyszeri változtatás lehetőségével, a két esős pénteki szabadedzésen ugyanis bemutatkozott egy új megoldás, amelynek saját maguk a „bajusz” elnevezést adták: elsőként Alex Rins motorján tűnt fel, majd a délutáni gyakorláson már Andrea Iannone is kipróbálta – az olasz így értékelte a hatását:
„Az új burkolat egyértelműen segít egy kicsit az egykerekezést illetően. Érdekes, mivel mindenki dolgozott ezen a téren ebben a szezonban, és örülök, hogy a Suzuki is előállt ezzel a fejlesztéssel” – idézi Iannone szavait a Motorsport.com szakoldal. A suzukisok egyébként eleve erős napot zártak, hiszen mindkét versenyző a top10-ben végzett: „Elégedett vagyok a mai nappal, ez volt az egyik legjobb péntekünk. Délelőtt nagyon jól éreztem magam a motoron. Délután tovább javítottam a tempómon és a köridőmön, többé-kevésbé végig a top10-ben voltam. Jó esélyünk van egy erős hétvégére.”

Fotók: MotoGP Media; Suzuki Racing
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: