Jegyek

Belső vita a Marc VDS-nél, de maradnak a MotoGP-ben

MotoGP
Belső vita a Marc VDS-nél, de maradnak a MotoGP-ben
2018.05.07. 10:58
A Spanyol Nagydíj hétvégéjén keltek szárnyra azok a pletykák, miszerint a csapattulajdonos Marc van der Straten és a csapatmenedzser Michael Bartholemy csúnyán összerúgták a port, és ez az istálló jövőjére is kihatással lehet.
 
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára! (x)

Több szakíró is arról számolt be a hétvége során Twitteren, hogy értesüléseik szerint komoly vita alakult ki a Marc VDS csapattulajdonosa, Michael van der Straten és a menedzser Michael Bartholemy között. Állítólag a nézeteltérés az anyagi erőforrások eloszlásán alapszik, Jerezben pedig mindez odáig fajult, hogy ügyvédeket is be kellett vonnia a két félnek.

A vita miatt sokan már az istálló jövőjét is megkérdőjelezték, a vasárnapi verseny leintése után azonban Van der Straten rövid közleményben tisztázta ezt: „A MotoGP paddockjának és a rajongóknak üzenem: számos pletykát hallottam ezen a hétvégén a csapatunkról, és szeretném mindenki számára tisztázni a helyzetet. A tőlünk telhető legversenyképesebb formában folytatjuk a versenyzést 2021-ig. Ez a célom, és pontosan ezt is fogjuk tenni.”

A Marc VDS jövője ennek ellenére is kérdéses, csak a motorpartner szempontjából: a Hondával elégedetlenek, így váltanának, ám hiába tárgyaltak a Suzukival egy hároméves megállapodásról, a hírek szerint a japán gyártó vezetői végül leszavazták a szatellit program tervét. Így a Yamaha jöhet leginkább számításba a belga alakulat számára, s állítólag a hangvillások is nyitottak lennének rá, hogy a Marc VDS vegye át a KTM-re váltó Tech3 helyét.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: