Jegyek

Bastianini állt az élre a jerezi teszt második napján

Moto3
Bastianini állt az élre a jerezi teszt második napján
2018.02.13. 18:06
Enea Bastianini másfél tizedmásodperccel utasította maga mögé Jorge Martint a jerezi teszt második napján a Moto3-as kategóriában, a harmadik helye végző Philipp Öttl hátránya bő fél másodperc volt az olasz motoroshoz képest.
 
Kövess minket a közösségi médiában is: Facebook-oldalunkon és Twitter-csatornánkon a legfontosabb és legfrissebb híreket, Instagram-oldalunkon a legjobb képeket, a YouTube-csatornánkon pedig szerkesztőségünk podcastjeit találhatod meg! (x)

A jerezi teszt keddi napján Enea Bastianini bizonyult a leggyorsabbnak a Moto3-as géposztályban. A tegnapi napot az élen záró Jorge Martin végzett a második pozícióban másfél tizedre az olasz versenyzőtől, míg a harmadik legjobb kört Philipp Öttl futotta meg a spanyolországi pályán. A német motoros hátránya már fél másodperc fölött volt Bastianinihez képest.
 
Andrea Migno lett a negyedik, a legjobb ötöt pedig Fabio Di Giannantonio tette teljessé. Öttl és Migno mellett csak a nyolcadikként végző Livio Loi képviselte a KTM-et a top10-ben, a többiek Hondákat használnak az idei évben. A hatodik-hetedik pozíciót Lorenzo Dalla Porta és Tony Arbolino, a kilencedik és tizedik helyen pedig Aron Canet és Niccolo Antonelli zárta a második jerezi tesztnapot.

A jerezi teszt második napjának eredményei:
Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: