Moto3

Bastianini állt az élre a jerezi teszt második napján

Enea Bastianini másfél tizedmásodperccel utasította maga mögé Jorge Martint a jerezi teszt második napján a Moto3-as kategóriában, a harmadik helye végző Philipp Öttl hátránya bő fél másodperc volt az olasz motoroshoz képest.
Kövess minket a közösségi médiában is: Facebook-oldalunkon és Twitter-csatornánkon a legfontosabb és legfrissebb híreket, Instagram-oldalunkon a legjobb képeket, a YouTube-csatornánkon pedig szerkesztőségünk podcastjeit találhatod meg!

A jerezi teszt keddi napján Enea Bastianini bizonyult a leggyorsabbnak a Moto3-as géposztályban. A tegnapi napot az élen záró Jorge Martin végzett a második pozícióban másfél tizedre az olasz versenyzőtől, míg a harmadik legjobb kört Philipp Öttl futotta meg a spanyolországi pályán. A német motoros hátránya már fél másodperc fölött volt Bastianinihez képest.
 
Andrea Migno lett a negyedik, a legjobb ötöt pedig Fabio Di Giannantonio tette teljessé. Öttl és Migno mellett csak a nyolcadikként végző Livio Loi képviselte a KTM-et a top10-ben, a többiek Hondákat használnak az idei évben. A hatodik-hetedik pozíciót Lorenzo Dalla Porta és Tony Arbolino, a kilencedik és tizedik helyen pedig Aron Canet és Niccolo Antonelli zárta a második jerezi tesztnapot.

A jerezi teszt második napjának eredményei:
Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások