E-sport Egyéb

Bánki Bence növelte előnyét a WTCR e-sport-bajnokságában (videó!)

A suzukai hétvége egyfajta felvezetéseként a japán pálya virtuális változatán rendezték meg a túraautósok szimulátor-bajnokságának ötödik fordulóját, ahol a szlovákiai magyar gamer tovább növelte összetettbeli előnyét.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Suzuka volt a helyszíne a WTCR e-sport-bajnokságának következő fordulója során, ahol a tabellán eleve élen álló Bánki Bence nyerte az első futamot, így a szlovákiai magyar már 47 pontos előnnyel rendelkezik öt állomást követően. A második versenyen egyébként hatodik lett Bánki, míg egy honfitársunk, Baldi Gergő egészen a leintésig harcolt a győzelemért, de végül meg kellett elégednie a második hellyel. A második divízióban egyébként rengeteg magyar játékossal találkozhatunk, az indulók között pedig feltűnt Ficza Ferenc is, aki azonban igen kalandos versenyt teljesített Suzukában. Íme, a vasárnap esti versenyprogram teljes közvetítése:


Hozzászólások