Moto2

Bagnaia kezdte az élen a jerezi tesztet

A Sky Racing Team VR46 olasz versenyzője érte el a legjobb köridőt a háromnapos gyakorlás első felvonásán, megelőzve Alex Marquezt, Mattia Pasinit és a KTM-es Miguel Oliveirát.
Kövess minket a közösségi médiában is: Facebook-oldalunkon és Twitter-csatornánkon a legfontosabb és legfrissebb híreket, Instagram-oldalunkon a legjobb képeket, a YouTube-csatornánkon pedig szerkesztőségünk podcastjeit találhatod meg!

Alig néhány nappal a múlt heti valenciai tesztet követően Jerezben folytatódott a Moto2-esek felkészülése, ráadásul ezúttal már azok a csapatok is pályára gurultak, amelyek a legutóbbi alkalmat még kihagyták. Közéjük tartozott például a Sky Racing Team V46 is, amelynek színeiben Francesco Bagnaia a leggyorsabbnak bizonyult a kora délután némi esővel is megzavart hétfői napon. Ugyancsak idén először tesztelt a Marc VDS, Alex Marquez pedig rögtön egy második helyezést szerzett.
 
Kettejüket a valenciai gyakorlást élen záró Mattia Pasini követte, majd a három kalexes után jött a KTM-en ülő Miguel Oliveira. Rajtuk kívül Lorenzo Baldassarri és Luca Marini fért még fél másodpercen belülre, a top10-et pedig Simone Corsi, Xavi Vierge, Isaac Vinales és a MotoGP-ből visszatérő Hector Barbera tette teljessé. Az újoncok közül Romano Fenati volt a legjobb hétfőn, de nem sokkal előzte meg a Moto3-as vb-első Joan Mirt, aki szintén még egy másodpercen belül végzett Bagnaiához képest. A jerezi teszt kedden folytatódik.
 
A jerezi teszt első napjának eredményei:

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások