Jegyek

„Austin egy jó lehetőség lesz a Ducati számára”

MotoGP
„Austin egy jó lehetőség lesz a Ducati számára”
2017.04.19. 14:26
Nem alakult a legjobban eddig a 2017-es szezon a bolognaiak gyári versenyzői számára, ám Andrea Dovizioso szerint kedvezhet nekik az Amerikai Nagydíj helyszíne. Jorge Lorenzo szerint számára csak most kezdődik a bajnokság.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

Jorge Lorenzo eddig a vártnál is gyengébben szerepel a Ducati színeiben: az évadnyitón a top10-be sem fért be, míg Termas de Río Hondóban már az első kanyarban kiesett. Az ötszörös világbajnok szerint éppen ezért számára csak a most hétvégi Amerikai Nagydíjon veszi kezdetét az évad:
 
„Katar katasztrofális volt, szerencsés voltam, hogy 11. lettem a sok kiesésnek köszönhetően. Argentínában meg tulajdonképpen a versenyem nem is létezett” – idézi Lorenzót a crash.net. „De nincs idő panaszkodni arra, hogy mi történt eddig. Noha az eredmények még nem a legjobbak, megtaláltuk a fejlődés módját, csak ezt még bizonyos okok miatt nem tudtuk megmutatni száraz pályán.”
„Austin egy gyönyörű pálya, ahol ugyan még nem sikerült nyernem, de a Ducati például az elmúlt három évben rendre a dobogón végzett. Ez egy tökéletes hely arra, hogy tovább folytassuk a Desmosedici fejlesztését és a saját vezetési stílusom csiszolását. A csapaton belül mindannyian optimisták vagyunk, keményen dolgozunk, szóval biztos vagyok benne, hogy hamarosan véget vetünk ennek a rossz szériának”
– bizakodott a spanyol.
 
Hasonlóan optimista gondolatokat fogalmazott meg a texasi hétvége előtt Andrea Dovizioso, aki Katarban második lett, Argentínában viszont kiütötték alóla a motort, így csapattársához hasonlóan nullázott. A Circuit of the Americas versenypályáról azonban szép emlékei vannak, s reméli, hogy ezúttal is erős lesz a Ducati:
 
„Fantasztikus pálya, a bajnokság egyik legjobbja, és teljesen más karakterisztikájú, mint Katar vagy Argentína. Mindig jól mentem a COTA-n, 2014-ben és 2015-ben is dobogóra állhattam, és tavaly is jól alakultak a dolgok, amíg Pedrosa el nem talált. De ha szeretnénk, hogy a szezonunk ismét jól alakuljon, akkor Austin egy nagyszerű lehetőség erre. Katarban nem voltak beállítási problémánk, Argentínában viszont egész hétvégén szenvedtünk, de úgy érzem, Austinban ismét versenyképesek lehetünk.”

Fotók: Ducati Corse
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: