Jegyek

Amikor Rossi elfelejti, hogy egykori riválisa is ott van a...

MotoGP
Amikor Rossi elfelejti, hogy egykori riválisa is ott van a teremben – videó!
2017.08.10. 20:25
A MotoGP-s sajtótájékoztatóknak immár elengedhetetlen részei a szurkolóktól származó kérdések, amelyekre rendre nagy derültséget váltanak ki a jelenlévőkből – Spielbergben sem volt ez másként.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Az Osztrák Nagydíj előtti csütörtöki sajtóeseményre Marc Marquez, Maverick Vinales, Valentino Rossi, Dani Pedrosa, Cal Crutchlow és Pol Espargaro kapott meghívást, így a szurkolók is tőlük kérdezhettek a közösségi médián keresztül. A legérdekesebb kérdést alighanem Rossi kapta: tőle azt szerette volna megtudni egyik rajongója, hogy a Jorge Lorenzo ellen a Katalán Nagydíj utolsó kanyarjában bemutatott előzését tartja a legjobbnak pályafutása során.
 
„Igen, úgy gondolom, talán az volt a legjobb, főleg azért, mert az utolsó kanyarban történt. Nem is emlékszem még egy esetre a MotoGP-ből, amikor az utolsó kanyarban előztem volna – talán még a 125-ösök vagy a 250-esek között. De a Stoner elleni Laguna Seca-i csata is ugyanazon a szinten van, de talán a Jorge elleni nagyobb izgalmat jelentett, mert az utolsó…” – mondta az olasz, amikor a mellette ülő Marquez oldalba bökte, és rámutatott valakire, aki a fal mellett állt.
 

Ő pedig nem volt más, mint Sete Gibernau, aki Pedrosa segítőjeként van jelen a nagydíjhétvégéken, s akivel több legendás csatát is megvívott a „Doktor” – többek között a 2005-ös jerezi futam fináléjában, amikor össze is ért a két motoros… „Áh, igen, Sete!” – kapott észre Rossi. „Tényleg, az utolsó kanyar… Mondjuk azután volt némi problémánk egymással…” – nevetett a Yamaha motorosa.
 
A vicces jelenet az alábbi videóban nagyjából 1:50-től megtekinthető, de érdemes megnézni a teljes közösségi médiás szekciót. Többek között megtudhatjuk belőle, hogy Marquez egyetért-e azzal a Mari Andrettitől származó mondással, hogy „Ha mindent irányításod alatt tartasz, akkor nem leszel elég gyors”; kiket választana be Pedrosa a saját James Bond-filmjébe – ami a spielbergi „akciójelenete” után volt aktuális kérdés –; valamint Cal Crutchlow szerint ki maradna életben legtovább egy lakatlan szigeten a MotoGP-sek közül. A brit úgy vélte ez utóbbira reagálva, hogy vagy a legkövérebb, hiszen annak van a legtöbb tartaléka, vagy a legagresszívebb, hiszen ő meg tudná enni a többieket – végül aztán saját magát mondta…
 

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: