Egyéb autósport

Áldott, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!

A P1race.hu szerkesztősége ezúton kíván szeretetben gazdag, áldott, békés karácsonyt és kellemes ünnepeket minden kedves olvasónknak!
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Karácsonykor a technikai sportok is szünetet tartanak, így nekünk, motorsportrajongóknak is „be kell érnünk” a bejglivel és egyéb ünnepi finomságokkal. Persze a következő napokban is érdemes lesz felnézni honlapunkra, hiszen a friss hírek mellett idén is számos összeállítással kedveskedünk majd: szokás szerint elkészítettük versenyzői rangsorainkat a legfontosabb szériák tekintetében – a MotoGP listájával még ma délután jelentkezünk, csakis a békés Szenteste jegyében :) –, emellett több cikkben is felidézzük a mögöttünk hagyott szezon legfontosabb, legérdekesebb és legmókásabb pillanatait.

A mai nap azonban a szeretetről, a családról és az ünneplésről szól – a P1race.hu szerkesztősége nevében néhány MotoGP-s, WSBK-s és F1-es csapat ünnepi videójával kívánunk nagyon boldog, áldott és békés karácsonyt minden kedves olvasónknak!


 


Hozzászólások