Jegyek

A Twitteren esett egymásnak Espargaro és Brookes

MotoGP
A Twitteren esett egymásnak Espargaro és Brookes
2017.08.12. 21:11
Elképesztő szópárbajba keveredett a két motoros a közösségi médiában, miután a spanyol úgy fogalmazott, nem fog rajthoz állni a vasárnapi versenyen, ha esni fog az eső.
 
Ha idén Te is a helyszínen tekinted meg a spielbergi hétvégét, küldd el nekünk rövid élménybeszámolódat vagy a versenyen készült fotódat, mi pedig a legjobbakat megosztjuk honlapunkon vagy Instagram-csatornánkon. A beszámolókat és a képeket az info@p1race.hu címre várjuk! (x)

Mint arról mi is beszámoltunk, több versenyző is túl veszélyesnek ítélte meg a Red Bull Ringet vizes körülmények között, így belengették, hogy nem fognak rajthoz állni vasárnap, ha elered az eső. Közéjük tartozott Aleix Espargaro is, aki a Twitteren is megfogalmazta az álláspontját – ezt azonban nem mindenki hagyta szó nélkül.

A korábban a Superbike-vb mezőnyében is megfordult, a brit bajnokságot pedig 2015-ben megnyerő Josh Brookes előbb egy női ruhával jelezte, hogy mi a véleménye a spanyol hozzáállásáról, majd a következőket írta ki: „Nem akarsz versenyezni? Akkor állj félre, és adj lehetőséget azoknak, akik bármit feláldoznának egy ilyen lehetőségért!”
A vita egy részlete...

Persze mindez nem maradt válasz nélkül: Espargaro nemes egyszerűséggel túl lassúnak nevezte Brookest ahhoz, hogy egy „normál pályán” versenyezzen, majd hozzátette: „Én esőben gyorsabb vagyok, mint te szárazon, szóval pofa be! Rohadt egyszerű a kanapéból okoskodni: a MotoGP veszélyes, de te soha nem fogsz itt versenyezni!” – írta, mire Brookes annyit reagált: „Igen, sosem fog megadatni az a luxus, hogy GP-versenyző legyek, ezért inkább hálás lehetnél minden versenyért”.

Az Aprilia versenyzője igencsak paprikás hangulatban volt már ekkorra, mert amikor a korábbi versenyző, jelenleg az angol BT Sport szakkommentátoraként dolgozó Keith Huewen úgy fogalmazott, hogy jól szórakozik így a nap végén a két motoros vitáján, Espargaro így reagált: „Igen, mókásnak tűnhet, de tavaly egy barátom meghalt a barcelonai versenyen, mert túl közel voltak a falak, szóval számomra ez rohadtul nem vicces!” – utalt Luis Salom 2016-os tragikus balesetére a spanyol.

Loris Baz is beszállt a szópárbajba, csillapítani igyekezvén az indulatokat: „Haver, higgy nekem: imádom az őrült körülményeket és az esőt, de a tegnapi állapotok között nagyon veszélyes lenne motorozni, tényleg!” – írta, Brookesnak címezve szavait. Espargaro azért még egyet odaszúrt az ausztrálnak, amikor egy hozzászóló annak eredményeivel érvelt: „Ne röhögtess, a Brit Superbike-ot és az ausztrál Supersport-bajnokságot hasonlítod össze a MotoGP-vel?”.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: