Jegyek

A titkos esélyesek – itt az új AFM (ajánló)

Magazin
A titkos esélyesek – itt az új AFM (ajánló)
2018.06.09. 18:46
Megjelent médiapartnerünknek, Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely rávilágít, milyen apróságokon úszott el Valtteri Bottas szezonkezdete, melyek nélkül teljes joggal emlegethetnénk őt is a bajnoki esélyesek között.
 
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva. (x)

Noha a pontverseny állása a szezon első harmada után Lewis Hamilton és Sebastian Vettel párharcának újabb felvonását vetíti előre, a képlet csak látszólag ilyen egyszerű. Nem szabad még kivonnunk az egyenletből Daniel Ricciardót sem, aki monacói győzelmét követően bánhatta igazán a korábbi két kiesést, amelyek nélkül ő sem szakadt volna le a két négyszeres bajnokról. A magazin pedig kiemelt figyelmet szentel a Valtteri Bottast sújtó, kevésbé látványos pechszériára is, ami nélkül akár három győzelmet is behúzhatott volna a szezon elején, és egészen mást mutatna most a tabella képe. Az eddig látottak alapján viszont korai lenne kijelenteni, hogy a 2018-as bajnoki hajszának csupán két főszereplője lesz.
A május és a június minden évben az autósport egyik legizgalmasabb időszaka, hiszen néhány hét alatt gyors egymásutánban lezajlik a három ékkőnek tartott verseny, az egymástól nagyon eltérő kihívásokat tartogató Monacói Nagydíj, Indianapolis 500 és Le Mans-i 24 órás. Az Autósport és Formula Magazin arra vállalkozott, hogy több szempontból összevesse egymással a tripla korona három állomását, képet adva arról, hogy például látványosság és nehézség szerint hogyan viszonyulnak egymáshoz ezek a versenyek.
További témák a lapból:

- A Renault ötéves terve az F1 meghódítására
- Exkluzív interjú Charles Leclerc-rel, a Ferrari neveltjével
- A lehetőség, amit az F1 elszalasztott a halóval
- Az autósport történetének elhallgatott tragédiái
- A DTM címvédőjével beszélgettünk a Hungaroringen
- Náci támaszpontból versenypálya: A berlini Formula-E-n jártunk
- MotoGP: Berobbant Johann Zarco, a francia üstökös
- WRC: Győzelmi kényszerben a Hyundai
- Turánék nyerték a Szombathely Ralit
- Brabham BT62 – egy legenda ismét a pályán
- Egy lány és egy autó: Krisztin és a Lexus
A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.


Autósport és Formula Magazin
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: