Jegyek

A teljes MotoGP-hétvégék képernyőre kerülnek a Spíler TV-n

MotoGP
A teljes MotoGP-hétvégék képernyőre kerülnek a Spíler TV-n
2017.02.10. 11:40
A TV2 Csoport tavaly nyáron indult csatornája közvetíti idén a gyorsasági motoros világbajnokság küzdelmeit, emellett a Superbike-világbajnokság jogait is megszerezték – érdeklődésünkre elárultak néhány részletet a tervezett adásokkal kapcsolatban.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Mint arról mi is beszámoltunk, az előttünk álló szezontól kezdődően a Spíler TV lesz az új otthona a MotoGP-nek Magyarországon, ráadásul a TV2 Csoport tavaly indult, „férfias szórakoztatást” ígérő új csatornája a Superbike-világbajnokság küzdelmeit is képernyőre tűzi. Sokan kíváncsiak voltak rá, hogy pontosan milyen terjedelemben lesznek láthatók az események a képernyőn, ezért kérdésekkel fordultunk a Spíler TV-hez, akik készséggel válaszoltak is nekünk.
 
Kezdjük a vélhetően nagyobb érdeklődésre számot tartó gyorsasági motoros világbajnoksággal. Azt már a TV2 Csoport minapi közleményéből megtudtuk, hogy a Mezei Dániel, Talmácsi Gábor páros fogja közvetíteni a futamokat, érdeklődésünkre pedig azt is megerősítette a csatorna, hogy természetesen nem csak a királykategória, hanem a Moto2 és a Moto3 versenyeit is élőben mutatják majd. Sőt, ez nem is csak a vasárnapra érvényes, ugyanis a teljes hétvége – kezdve a szabadedzésektől a futamokig – képernyőre kerül majd náluk.
 
Ami a Superbike-ot illeti: a két hét múlva startoló bajnokság esetén is igyekeznek élő közvetítésekre törekedni a csatornánál – ezt természetesen befolyásolhatják az egyéb, általuk közvetített versenysorozatok eseményei is. A kísérőszériák közül a Supersport-világbajnokság is képernyőre kerül majd a Spíler TV-n. (Fontos megjegyezni, hogy a Superbike-vb-t és a betétkategóriákat az Eurosport csatornái is továbbra is műsorukra tűzik!)
 
A csatorna hozzátette: a MotoGP esetén az élő közvetítések mellett izgalmas háttérműsorokkal és tartalmas stúdióbeszélgetésekkel egészítik ki a versenyhétvégéket, emellett kiemelten figyelnek majd a magyar vonatkozású futamokra és versenyzőkre.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: