TCR

A TCR Italyben is rajthoz áll a M1RA

A Michelisz Norbert és Bári Dávid által alapított csapat bejelentette, hogy a mostani hétvégétől kezdve az olasz bajnokságban is indulni fognak, méghozzá egy helyi versenyzővel.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Az alábbiakban a M1RA közleményét tesszük közzé a bejelentés kapcsán: „Örömmel jelentjük be, hogy csapatunk a hétvégén bemutatkozik a TCR Italyban egy Hyundai i30 N TCR-rel Vallelungában. Versenyzőnk az olasz Nicola Baldan lesz, aki a szezon eddigi részét ebben a bajnokságban töltötte, és két versenyhétvégével a vége előtt 64,5 ponttal a negyedik helyen áll.

Az előző fordulóban komoly balesetet szenvedett Imolában, amelyben a Hyundaia összetört, ezért állapodott meg a M1RA-val, hogy amíg még van esélye, tovább küzdhessen a bajnoki címért. „Megtisztelő, hogy egy TCR-bajnoki címért harcban lévő pilótának segíthetünk a céljai valóra váltásában, az egész csapat izgatottan várja az olaszországi kihívást” – árulta el Bári Dávid csapatvezető.

„Az imolai balesetem után azt hittem, hogy a szezonom véget ért. Az egyetlen célom az volt, hogy felépüljek, mert megsérültem, és bizony be kell valljam, hogy meg is rémültem. Aztán Bári Dávidon és a M1RA-n keresztül jött a lehetőség, hogy be tudjam fejezni a szezont. Nem mondhattam nemet. Mindennél jobban vissza akartam térni, amilyen gyorsan csak lehet” – jegyezte meg Nicola Baldan.”

Fotó: TCR Media


Hozzászólások