Jegyek

P1race podcast: Rászolgált-e erre a meghurcolásra Fenati?

Podcast
P1race podcast: Rászolgált-e erre a meghurcolásra Fenati?
2018.09.12. 20:09
Az évtized baklövését követte el a Ducati Lorenzo elküldésével? Tényleg ennyire reménytelen a Yamaha helyzete? Hogyan lehetne megoldani a Ponsson-problémát? Jó döntést hozott-e a Ferrari Raikkönen lecserélésével? Többek között ezekről beszélgettünk.
 
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva. (x)

E heti podcastünkben természetesen főként a MotoGP San Marinó-i Nagydíjának eseményeit boncolgattuk: szóba került a Ducati siker- és a Yamaha sikertelenségi szériája, a Christophe Ponsson beugrása körüli „hiszti”, Romano Fenati elképesztő megmozdulása és persze az elmaradt kézfogás is Valentino Rossi és Marc Marquez között  az– ő 2015-ös afférjük nemcsak itt, hanem a Moto2-es olasz misanói akciójánál is szóba került… Emellett pedig kitértünk az F1 átigazolási piacának minapi bombahírére, a Raikkönen-Leclerc cserére is.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: