Jegyek

P1race podcast: Már a Ducatié a legjobb motor a MotoGP-ben?

Podcast
P1race podcast: Már a Ducatié a legjobb motor a MotoGP-ben?
2018.08.08. 19:59
A bolognaiak lehettek volna Marc Marquez fő kihívói? Mi történik az elképesztő gödörben lévő Maverick Vinalesszel? Jó döntést hozott-e Daniel Ricciardo a renault-s átigazolással? Többek között ezekről beszélgettünk.
 
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva. (x)

E heti podcastünkben természetesen elsősorban a MotoGP Cseh Nagydíjának történéseit boncolgattuk, így szóba került a Ducatira most már szinte minden helyszínen jellemző versenyképesség, a Marc Marquez elleni brnói harcuk, Valentino Rossi elnyűhetetlensége, a Maverick Vinales és Ramon Forcada között kirobbant kisebbfajta botrány és az újabb rajtbaleset. Emellett beszéltünk a Moto2-esek és Moto3-asok küzdelmeiről – és időmérő edzéseik tanulságairól –, a pletykált Mexikói Nagydíjról, valamint az elmúlt hét F1-es szenzációjáról, Daniel Ricciardo renault-s átigazolásáról és annak következményeiről is.

Fotó: Ducati Corse
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: