Jegyek

Fiatal olasz veszi át Morbidelli helyét az Alfa Romeónál

WTCR
Fiatal olasz veszi át Morbidelli helyét az Alfa Romeónál
2018.07.11. 10:02
Alig fél nappal azt követően, hogy a Team Mulsanne bejelentette, hogy megválik 50 éves pilótájától, azt is közzétették, ki ülhet az autójába a hétvégi Slovakia Ring-i fordulótól kezdődően.
 
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára! (x)

Mi is beszámoltunk róla kedd délután, hogy a Team Mulsanne és Gianni Morbidelli útjai elválnak a WTCR Túraautó-világkupa szezonjának felénél: bár az okokról nem adtak tájékoztatást, valószínűleg az eredménytelenség és az Alfa Romeo versenyképtelensége állhat a háttérben, hiszen a veterán pilóta még pontot sem tudott szerezni az első öt forduló során.

Alig fél nappal ezt követően az istálló újabb közleményt adott ki, amelyben Kevin Ceccont nevezték meg Morbidelli utódjaként. A 24 éves olasz korábban a GP2-ben, azaz formulaautókkal versenyzett, így az előttünk álló Slovakia Ring-i hétvégén ejti meg elsőkerék-meghajtású túraautós debütálását. Michela Cerruti, az Alfákat építő Romeo Ferraris vezetője így nyilatkozott az új igazolás kapcsán:

„Nagyon sűrű heteken vagyunk túl, megkönnyebbülés lesz újra a pályán lenni. Készen állunk, hogy a családunkban köszöntsük új tagunkat, Kevin Ceccont, egy nagyon ígéretes fiatal pilótát, aki már megmutatta a tehetségét és profizmusát az együléses formulaautózás terén. Komoly kihívás számára, hogy rögtön a WTCR-ben ejti meg a nemzetközi túraautós bemutatkozását, de hiszünk a benne rejlő potenciálban.”

Fotó: WTCR Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: