Jegyek

Kecskés Tamás idei második versenyén vett részt Kakucson

Egyéb motorsport
Kecskés Tamás idei második versenyén vett részt Kakucson
2018.07.10. 11:33
Július első hétvégéjén került megrendezésre az utánpótlás bajnokság harmadik fordulója. Tomi immár másodjára állt megmérettetés elé az Ohvale típusú váltós motorjával a 40rty Racing csapat tagjaként.
 
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára! (x)

A szombati edzéseken igyekezett a pálya feltételeihez alkalmazkodni, ami nehezen ment neki. A cseh futamokhoz hasonló pályaminőség állt elő, se vizes se száraz időjárással, a néhol pocsolyás pálya megnehezítette a fiatal még rutintalan versenyző dolgát. Az aznapi felmenetelek közül mindet teljesítette kisebb-nagyobb bukkanókkal, de gyors összefogásnak és szerelői munkának köszönhetően a vasárnapi versenyre már készen állt a motorja.

Lendületéből nem vesztett semmit, az első időmérőn vizes pályán az első helyet szerezte meg, de a másodikon száraz gumival csak a hetedik helyre volt elegendő a körideje, innen rajtolt a vasárnapi versenyeken. Az első futamon nem kapta el jól a rajtot, ezért visszacsúszott a nyolcadik helyre, azonban hamar összekapta magát és a versenyt ötödikként fejezte be.
A második futam délután kezdődött, ezúttal remekül kapta el a rajtot, majd igyekezett minél előrébb kerülni. Az első hármas hamar eltávolodott a mezőny többi részétől, sajnos Tomi nem érte utol őket, de mindenki mást leelőzött, így a versenyt a negyedik helyen fejezte be. Nem volt elégedett magával, a további megmérettetésekre nagyon készülni fog.

„Szombaton nem alakult minden úgy ahogy szerettem volna, még nem vagyok olyan tapasztalt ezzel a motorral, így magam is megleptem két eséssel. Nem lett bajom szerencsére, a motoromat pedig megjavították a szerelők, akik összefogtak több külön csapattól, hogy rajthoz tudjak állni, ez nagyon jól esett számomra. Itt is köszönöm a segítséget! Vasárnap a hetedik helyről tudtam elrajtolni és nem sikerült jól az első futam, de az ötödik helyig feljutottam. A második futamon nagyon igyekeztem a rajtnál és negyedik lettem. Legközelebb az időmérőn is jobban fogok teljesíteni, ígérem” – mondta el Tomi.

Kecskés Tamás Média
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: