Jegyek

Camier bordatörést szenvedett aragóniai bukása során

Superbike
Camier bordatörést szenvedett aragóniai bukása során
2018.04.14. 19:46
A Red Bull Honda csapata szombat este közleményben erősítette meg, hogy a brit motoros állapota stabil a Superbike-vb első spanyolországi versenyén történt ijesztő balesete után.
 
Szeretnél élőben szurkolni Michelisz Norbinak, a Zengő Motorsport pilótáinak, Nagy Norbinak és Szabó Zsoltnak, valamint a szabadkártyásként induló Tassi Attilának és Nagy Daninak a Hungaroringen? Akkor rendeld meg jegyshopunkon keresztül a belépődet a WTCR hazai futamára! (x)

Leon Camier két társával, Jordi Torresszel és Lorenzo Savadorival rögtön a szombati futam elején bukott, a hármas baleset miatt piros zászlóval félbe is szakították a körözést. A legrosszabbul a hondás járt, akit már a pálya szélén is ápolni kellett, majd az alcanizi kórházba szállították, ahol további vizsgálatokon vett részt.
 
A Red Bull Honda alakulata aztán szombat este közleményben erősítette meg, hogy a brit versenyző zárt mellkasi sérüléseket szenvedett az aragóniai esése során: egész pontosan három bordája tört el, emellett a tüdője is zúzódott kissé. Ám ami a legfontosabb: a csapat közleménye szerint stabil Camier állapota, és eszméleténél van a versenyző, aki természetesen nem lesz ott a vasárnapi második futam rajtrácsán.

Fotó: Red Bull Honda
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: