Jegyek

Martiné a szoros első nap Jerezben

Moto3
Martiné a szoros első nap Jerezben
2018.02.12. 19:27
A Valenciában is leggyorsabbnak bizonyuló spanyol érte el a legjobb köridőt hétfőn, előnye azonban csupán 66 ezred volt Tony Arbolino és bő egy tized Niccolo Antonelli előtt.
 
Kövess minket a közösségi médiában is: Facebook-oldalunkon és Twitter-csatornánkon a legfontosabb és legfrissebb híreket, Instagram-oldalunkon a legjobb képeket, a YouTube-csatornánkon pedig szerkesztőségünk podcastjeit találhatod meg! (x)

A Moto3-asok számára is Jerezben folytatódott a téli felkészülési időszak, s akárcsak a középső kategória résztvevőinek, a legkisebbeknek is csupán a nap közepén zavarta meg a munkáját némi eső. A legjobb köridőt a már múlt héten is villogó Jorge Martin érte el, előnye azonban alig 66 ezred volt Tony Arbolinóval szemben. Ráadásul Niccolo Antonelli, Albert Arenas, a tavaly vb-bronzig jutó Aron Canet, valamint Marco Bezzecchi is két tizeden belül végzett a spanyol éllovashoz képest.
 
Az első tízbe amúgy hét Honda és csupán három KTM fért be, így egyelőre a japán márka nyújt biztatóbb teljesítményt. Köztük volt a Gresini színeiben induló Fabio di Giannantonio is, míg a tavaly Joan Mirrel vb-címet szerző Leopard Racing a nyolcadik és kilencedik helyet szerezte meg Lorenzo Dalla Porta és Enea Bastianini révén. Az idei második kollektív teszt kedden folytatódik Jerezben.
 
A jerezi teszt első napjának eredményei:

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: