Jegyek

Miller: „Nem kell többé őrültségeket csinálnom”

MotoGP
Miller: „Nem kell többé őrültségeket csinálnom”
2018.02.10. 09:06
Jack Miller számára idén már nincs bocsánat a Pramac Ducati nyergében, pontosan tudja, hogy milyen fontos lesz a jövő évi szerződések szempontjából, hogy jól teljesítsen 2018-ban. Az ausztrál konkrét célokat is megfogalmazott, például szeretne 100 pont fölé kerülni az év végén.
 
Kövess minket a közösségi médiában is: Facebook-oldalunkon és Twitter-csatornánkon a legfontosabb és legfrissebb híreket, Instagram-oldalunkon a legjobb képeket, a YouTube-csatornánkon pedig szerkesztőségünk podcastjeit találhatod meg! (x)

Jack Miller saját bevallása szerint már most könnyebben boldogul a Pramac Ducatival, mint azzal a csomaggal, amivel az elmúlt években kellett boldogulnia a Hondánál. Az ausztrál nagyszerű formában motorozott a sepangi teszten, ötödikként végzett az összesített eredménylistán.
 
„Számomra az jelenti a legfőbb különbséget, hogy most sokkal jobban kontrol alatt tudom tartani a Ducatit, mint bármikor a Hondát. A Honda mintha mindig késhegyre lett volna kihegyezve, nem volt meg a kellő mozgásterem ahhoz, hogy kipréseljem magamból az utolsó tizedeket is. A Ducatival sokkal jobb a helyzet” – idézi Millert a Motorsport.com szakoldal.
 
„Most már inkább rajtam múlnak ezek az utolsó tizedek, könnyebb is elérni a gyorsabb köridőket. Nem érzem többé úgy, hogy a határon kell táncolnom vagy valami őrültséget csinálnom egy jó körért, ami óriási pozitívum. A Ducati sokkal jobban viselkedik a lassabb kanyarok kijáratán a Hondánál, változtatnom kellett a stílusomon, de jó irányba haladunk.”
Miller elsődleges célja a 2018-as idényre az, hogy fitt maradjon, ez lehetővé teheti számára, hogy a százszázalékos formájában motorozzon. „Idén már nincs pardon, ha nem sikerül teljesíteni a kitűzött célokat. Ez lesz a negyedik szezonom, semmi sem újdonság. Új csapatban vagyok egy új motoron, az év végén pedig sokaknak lejár a szerződésük, ahogy nekem is.”
 
„Jól indult az év a számomra, eddig simán ment az összeszokás a Ducatival. Tavaly a top10 volt a célom, ami többek között egy sérülés miatt nem sikerült, idén éppen ezért az a cél, hogy egészséges maradjak. Jó lenne több mint 100 pontot gyűjteni először a MotoGP-ben.”

 
Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: