Jegyek

P1race podcast: Kár, hogy így dől(het) el a vb-cím sorsa

Podcast
P1race podcast: Kár, hogy így dől(het) el a vb-cím sorsa
2017.10.11. 19:58
Miként befolyásolja Tiago Monteiro sérülése az idei világbajnoki küzdelmet és Michelisz Norbi esélyeit? Hogyan lehet értékelni Nagy Norbi ETCC-s és Kiss Norbi kamionos szezonját? Illetve kik a fő favoritok a MotoGP tengerentúli fordulóin? Többek között ezekről beszélgettünk ezen a héten.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Éppen podcastünk felvétele előtt erősítették meg, hogy Tiago Monteiro kénytelen kihagyni a túraautó-világbajnokság kínai versenyét, így természetesen ez jelentette a fő témát e heti adásunkban. De ezen kívül értékeltük az ETCC és a Kamion-Eb múlt hétvégén véget ért szezonját, Tassi Attila és a M1RA szereplését a TCR-ben, valamint természetesen a MotoGP tengerentúli versenyei előtt is latolgattuk az esélyeket. Ha pedig bárkinek kérdése vagy témajavaslata van a következő podcasthez, azt várjuk a kommentszekcióban – mostani adásunkat pedig rövidesen már YouTube-csatornánkon is meghallgathatjátok!

Fotó: WTCC Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: